Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

over mij

Swingende bruisende dansende levendigheid is mijn passie. Diepgang en kwaliteit komen voort uit deze passie. Hiervoor zijn er drie elementen onstaan die elke dag aandacht krijgen van mij; Meditatie, voeding en beweging (QiGong). Hierdoor leef ik bewust vanuit mijn hart en ben ik in balans.

Hoe vertaalt dit zich in mijn werk? Als ik ontspannen ben en gezond, straalt deze kwaliteit door naar alles wat ik doe, dus in omgang met mensen en ook in mijn werk. Met veel plezier film ik, maak ik animatie video’s en motion graphics (grafische vormgeving voor video producties).  Of ik nou een product video, video infographics of een logo animatie maak, er wordt altijd een verhaal verteld. Dat maakt mijn werk zo leuk.

Visual storytelling maakt mij zo blij als een kind!

Dit brengt me gelijk bij het logo van dontblink (ontworpen door anyidea.nl) :
Na de trappen van de Eiffeltoren afgerend te hebben in de zomer (ja ze hebben daar ook trappen),  zag ik dit beeld voor me: een kind dat ergens belletje heeft getrokken en hard lachend wegrent en zich snel achter een muurtje gaat verstoppen…  Kind zijn is jezelf zijn. Voor mij is dat lachend, vol verwondering en speels door het leven gaan.

Vrolijke knipoog en veel kijkplezier op mijn website!

Jaya

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin